Hírek, aktualitások

Védőfelszerelések homokfúváshoz, szemcseszóráshoz

A szemcseszóró kámzsák sisakjai könnyű üvegszál erősítésű poliészterből készülnek és típustól függően poliuretán bevonattal vannak ellátva, amely kopásálló felületet biztosít a sisaknak és lecsökkenti a szórószemcsék visszapattanásának zaját, a zajt tovább csökkenthetjük a beépített fültokkal.

A megszűrt levegő a sisak hátulján lép be és a sisak elejére kerül bevezetésre egy levegőjáraton keresztül, amely légáramjelzővel van ellátva. A sárga légáramlatjelző mutatja, hogy elegendő levegő áramlik-e a sisakba, amely eltűnik a látóhatárból, ha a levegőáram megszűnik vagy nem elegendő. A kívánt levegőellátást a levegőmennyiség szabályzóval állítható be. A kopófólia védi a sisak védelmi ablakát és könnyedén kicserélhető. A sisak anyagának összetételéből eredő keménysége a lehulló tárgyakkal szemben is kiváló védelmet biztosít, ezek a sisak az EN 271-es szabvány szerint került bevizsgálásra és a felhasználója számára nagyfokú védelmet biztosít. A védőfelszerelés további kényelmet biztosító elemekkel is felszerelhető, például hűtő-fűtő klímaegység, a külső hőmérséklet függvényében melegebb vagy hidegebb levegőt juttatunk be illetve beépített fejlámpa a mely kisméretű akkumulátorról működik, és a munkaterületet világítja meg.

A kámzsákhoz forgalmazunk aktívszenes frisslevegő ellátókat és bőrerősítésű védőruhákat. Katalógusunkból 21 különböző felszereltségű és kialakítású szemcseszóró kámzsából választhat.

     

Vissza

készítette: web79.eu - web79 - honlap és webáruház készítés, webdesign