Cégismertető

Röviden Cégünk történetéről

Köszöntöm Önt a Sofia Blast Kft. honlapján. Oldalainkat olvasva betekintést nyerhet Cégünk történetébe, tevékenységébe, megismerheti célkitűzéseinket, tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról. Remélem, hogy Ön, mint Cégünk jelenlegi vagy jövőbeni partnere, látogatása során meggyőződhet arról, hogy kölcsönös előnyök alapján együttműködésre kész, korrekt üzleti partnerei akarunk maradni és lenni minden megrendelőnknek és beszállítónknak.

Cégünk elődje a PIVO Bt. 1991-ben alakult, elsősorban használt élelmiszeripari gépek felújításával, telepítésével egyéb fémszerkezetek gyártásával foglalkozott. Vállalkozásunk életében 2001-ben nagy fordulópont következett be amikor is elkezdtük a homokfúvó szemcseszóró berendezések gyártását. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen mára már cégünk meghatározó tevékenysége lett a szóróházak, szórókonténerek, szórókabinok, szabadsugaras szóróberendezések, elszívó rendszerek gyártása és forgalmazása, teljes körű szervizeléssel, pótalkatrész, védőfelszerelés és szóróanyag biztosításával.

Termékstruktúránkat úgy alakítottuk ki és formáljuk ma is, hogy partnereink számára biztosítani tudjunk mindent, ami a korszerű felülettisztítás és megmunkáláshoz szükséges. Elindulásától kezdve fontos számunkra, hogy az értékesítésen túl termékeink beépítését, beüzemelését, használatát szaktanácsadással is segítsük. Folyamatainkat figyelve fejlesztjük szervezetünket, technológiánkat, termékeinket és képezzük kollégáinkat. Tudatosan építjük beszállítói és kooperációs kapcsolatainkat. Mindezt tesszük azért, hogy maximálisan megfeleljünk vevőink elvárásainak.

Végül, de nem utolsósorban említést kell tennem kollégáimról, Ők azok, akik ötleteikkel, tanácsaikkal és kitartó munkájukkal segítették és segítik mindennapi munkámat, segítenek elérni, hogy olyan szervezettel rendelkezzünk, amely képes örülni sikereinek és képes tanulni hibáiból. Büszke vagyok kollégáim innovatív készségére, amely sok megoldhatatlannak látszó problémán átsegített bennünket.

Sikeresek akarunk lenni, de úgy, hogy Ön tisztelt látogató megelégedéssel használja termékeinket és vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Köszönöm, hogy figyelmet fordít ránk.

Tisztelettel:

Kállai János
ügyvezető igazgató

Bemutatkozó videónk

készítette: web79.eu - web79 - honlap és webáruház készítés, webdesign